Siste nytt fra BM Trot

RESULTATER OG NYHETER

IN LOVE COLOR

In Love Color gikk nok et bra løp til 2. plass på Pontchateau.

Han fikk en luke ut på oppløpet og var ikke mye slått av vinneren Iceberg Blanc.

Se løpet her: In Love Color

Hesten fortsetter å imponere, og løper godkjente løp nesten hver gang. Denne gang med kusken B. Rochard. Løpet gikk over 2800 meter. Bjørn Gulbransen (Normandie/ Haras De La Lune) trener hesten.

Den 16.12.22 startet In Love Color på Vincennes i Frankrike. Vincennes er den største banen i Frankrike, og In Love Color løp inn til en flott 2. plass, kun slått hode. Han fikk en åpning ut på oppløpet og spurtet forbi nesten hele feltet og var knepent slått i mål. Hesten ble kjørt av Bjørn Goop og løp inn til en tid på 1.12,9 i et løp som gikk over 2175 m. En imponerende prestasjon av en hest i fremgang!

Se løpet her: In Love Color – Vincennes

ISA DE GODINERE

Hesten startet på Cabourg den 15.12.22 og avsluttet til en 4. plass på tiden 1.17.7 etter et tøft løp. C. Parys kjørte hesten.